2011. október 28., péntek

Happy Halloween!

Az utóbbi pár napban készítettem néhány apróságot a Halloween szellemében. Íme:

Sipkás tök táskadísz:
Ennek a vidám kis töknek az eredetijét még tavaly készítettem Blanka barátnőmnek. Most, mivel találtam egy kevés maradék anyagot (szatén szalag és filc) újra elkészítettem, de egy kicsit másképp. Először a szemet, és a szájat is varrtam - elég nagy meló volt mondhatom, és nem voltam valami elégedett a végeredménnyel -, most pedig gyönggyel oldottam meg ezt a részt. Szerintem így sokkal aranyosabb.


Szélessége: 4,5 cm
Magassága: 8,5 cm
Ár: 900 Ft

Kicsi vidám kínai tökfilkó - bross:
Édesanyám azt mondta, úgy néz ki a tököcském arca, mintha kínai lenne. Hát, miután jobban megnéztem, nem igazán tudtam vitába szállni vele. Tényleg olyan, mint egy kínai punk. :)
Peyote technikával fűztem, a kedvenc narancssárgás árnyalatomból, egy kis zöldből, és feketéből.

Szélessége: 3 cm
Magassága: 3,5 cm
Ár: 1.200

Szellemes szellemek - füli:
A végére hagytam az új kedvenceimet, a szellem duót. Nappal láncokat csörgetve próbálnak megijeszteni. De  nem esnek kétségbe, ha ez mégsem sikerül. Mosolyognak rajtad és várnak, mert amikor besötétedik, garantáltan frászt kapsz tőlük. :)

Szeretek különböző anyagokat összeházasítani, és figyelni, mi lesz az eredmény. Így volt ez most is. Egy új lakkot próbáltam ki, melytől a megkent felület világít a sötétben. És hol máshol próbálhattam volna ki az új szerzeményemet, ha nem egy szellemen?

Magasság: 3,5 cm + akasztó
Szélesség: 4 cm
Ár: 1.300




I made them for Halloween:
1) Pumpkin with high cap - bag decotation: I prepared from a little residual material (satain ribbon and felt)
Width: 4,5 cm
Height: 8,5 cm

2) Little happy pumpkin - brooch:        Width: 3 cm      Height: 3,5 cm
3) Witty ghosts - earrings: 
This duo are my new favorites. They rattle chains, and trying to scare you. But they can't be desperate if it didn's succeed. They smile on you and waiting, because when it gets dark they put wind up you. :)

Height: 3,5 cm + hanger
Width: 4 cm

3 megjegyzés: