2011. október 5., szerda

Csillaghullás és Holdfény szonáta

Az utóbbi időben eléggé el voltam tűnve, nem igazán jutott időm semmire, de amikor  mégis volt pár szabad percem, gyöngyöztem. Lassabban készültem el 1-1 ékszerrel, de nem voltam tétlen. Azt hiszem most már meg fogom tudni mutatni, mik születtek az elmúlt hetekben. Először is, egy - jobban mondva két - szettet mutatok be nektek.

Egy igen kedves jó barátom, Tamás gyönyörűen zongorázik, és mindig szívesen hallgatom a játékát, mert olyan mintha elvarázsolna az általa játszott zene. Még februárban a Holdfény szonátát játszotta nekem Beethoventől, és megérintettek a lágy dallamok. A zene adott ihletett az első szett elkészítéséhez.
Mindkét szettet alkalmi viselethez készítettem. A nyakláncok  az enyhén "V" alakú kialakításuk miatt gyönyörűen rásimulnak a nyakra, és emelik ki a ruha dekoltázsát. Imádom őket.
 

Holdfény szonáta:
 Az ezüstös fényű szalma és kása, valamint a kobaltkék fazettált üveggyöngyök házasításából egy elegáns, de ugyanakkor visszafogott ékszer született.

Lánc: 42 cm
Karkötő: 18 cm

Delfinkapoccsal záródnak
 
Ára: 3.300 Ft

  
Csillaghullás:
Pár hete fejeztem be a Szonáta mintájára készíttet szettemet, a Csillaghullást is. Ez alkalommal felcseréltem a színeket, hogy az ékszer leginkább a csillagos nyári égboltot idézhesse vissza. - Legalábbis én ahhoz tudnám hasonlítani.

Az enyhén irizáló, kék szalma és kásagyöngyöket áttetsző, kristályüveg biconokkal egészítettem ki, melyek ha fény éri őket úgy ragyognak, akár a csillagok.

Karkötő: 17,5 cm + 6 cm lánchosszabbító
Nyaklánc: 42 cm ( 5,5 cm a belógó rész)
Füli: 3,5 cm

Ár: 6.500 Ft

2 megjegyzés: