2012. január 24., kedd

Elmaradásom még tavalyról avagy P.I.F játék nálam

A januáromat nagyon nem így képzeltem el. Azt hittem hamar letudom a vizsgákat, és utána lesz időm pihenni és  gyöngyözni kicsit, hát persze, ahogy én azt elképzeltem. Szinte minden tanár egy időpontra pakolta a vizsgákat, vagy amikor el tudtam volna menni, nem volt hely. Jöttek a körök, hagy legyen más időpontban is vizsgalehetőség, esetleg ki lehetne bővíteni a létszámot, és a hasonlók, aztán meg a Neptun adta be a kulcsot, nem enged feljelentkezni. Akkor kezdődik elölről a műsor, csak most a tanulmányi osztály felé. Úgy érzem, minél hosszabb időt töltök ebben az intézményben, annál rosszabbul bírom. Ez a vizsgaidőszak nagyon megviselte az idegeimet, néha már a sírás jól esett volna. De ma végre vége, sikeresen levizsgáztam az utolsó tárgyamból is.  (Ebben a félévben) Már csak egy kicsi van vissza, és jövő ilyenkorra diplomám lesz. Csak már ott tartanék :)Viszont szánom-bánom bűnömet, óriási elmaradásom van. Még tavaly november-december környékén jelentkeztem MrsSame P.I.F. játékán, amit elfelejtettem itt is meghirdetni. Úgyhogy most pótolok.


Tehát, az első három jelentkezőnek az elkövetkező 1 éven belül készítek 1-1 meglepit, de cserébe neki is meg kell hirdetni a játékot a blogján, és neki is 3 embernek kell ajándékot készítenie.
Csak abban az esetben jár ajándék ha teljesülnek a feltételek!


3 megjegyzés:

  1. Nekem a pif játékokról sajna elég rossz tapasztalataim vannak, nálam eddig alig akart jelentkezni valaki.:(

    VálaszTörlés
  2. Nálam is még mindig van 7 szabad hely. Sajnos tényleg nem sokan jelentkeznek. Legalábbis nem nálunk. Pech a nem jelentkezőknek.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudják, mit veszítenek vele. :)

    VálaszTörlés