2011. december 10., szombat

Kis fenyőfa felöltözik, Karácsonyra hozzánk költözik...

Kikapcsolódásképp rengeted karácsonyi apróságot fűztem az utóbbi 1-2 hétben. Ezek közül most az ékszereket válogattam ki nektek: 


Karácsonyfa medál és fülik: Egyszerű RAW technikával készítettem ezeket a mini karácsonyfákat. Annyira jó volt fűzni őket, és annyira aranyosak, hogy nem is tudtam megállni egynél, pedig az elején csak a medál volt csak tervbe véve.
Ismét a kedvenceimet, a cseh kristályokat vettem elő az elkészítésükhöz, amit egy kis teklával, és fazettált üveg gyönggyel egészítettem ki. Sajnos a képek nem adják vissza teljesen, mennyire szépek is a valóságban. :(
A fenyők 3 cm magasak.

Fülik: 5,5 cm akasztóval
A medál pedig egy 40 cm-es organza láncon függ.
Ára: füli: 4.000,  nyaklánc: 2.500


Ünnepi koszorú - sáltű: Vik barátomtól kaptam tavaly néhány sáltű alakot, amivel ezidáig nem igazán tudtam mit kezdeni. De most úgy gondoltam, nagyszerűen állna neki ez a pici koszorú, ketten együtt bármilyen sálat egyedivé tudnának varázsolni.

3 és 4 mm -es fazettált üveggyöngyöket, valamint egy kevés kását használtam hozzá, és ismét a RAW technikát hívtam segítségül
Sáltű: 9 cm, Koszorú átmérője: 3 cm
Ára: 2.000

Gyertyaláng füli: Egy másik kedvenc anyagomat, a kagylót vettem most alapul. Sokat kísérletezgettem a natúr kagylólapokkal, míg végül elégedett lehettem az eredménnyel, de megérte. És mivel nem akartam túlcsicsázni, egy szép, piros roppantott gyöngyöt választottam a füli kísérőjéül. Szerintem passzolnak egymáshoz.

A füli hossza: 5 cm + akasztó, szélessége: 3,5 cm (El sem hiszem, hogy ekkora, nem látszik rajta:)

Ára: 1.500

Még néhány közelebbi kép:



+ A játékhoz is beillesztettem a nyeremények képeit.

3 megjegyzés: