2012. május 23., szerda

Clockpunk masni

Nagyon szeretem a steampunk/clockpunk ihletésű kiegészítőket, de én magam sosem vágnék bele egy komolyabb ékszer elkészítésébe. Ezt rábízom a nálamnál ügyesebb alkotókra, és gyönyörködöm az ő munkáikban. De már régóta szerettem volna egy egyszerű hajba valót magamnak, úgyhogy most rászántam magam, és megcsináltam. Ilyen lett:


A hajba való alapját egy 5 cm-es francia csat adja, és a tűzopál swarik teszik teljessé.

Az óra átmérője: 2,5 cm
A masni: 8 cm hosszú, 3 cm széles



2012. május 21., hétfő

Játék Áginál


Egy gyönyürű ékszert, vagy szépséges kabosonokat nyerjetsz most Áginál.
Gyere játszani te is!

Határidő: júni 3.

2012. május 13., vasárnap

Életfa medál

Eléggé ad hoc jelleggel készült ez az ametiszt-vörös gránát életfa medál tegnap reggel édesanyámnak.
Anyumat már csak méterek választják el az államvizsgától, (3 tárgya van vissza addig)  és még mindig úgy fél a vizsgák előtt, mintha az első lenne. Ezért csináltam egy medált a köveiből (Anyukám csillagjegye a halak), hátha felruházzák némi pozitív energiával, és segítenek neki megnyugodni.  Szerencsére az idegesség nem látszott meg most sem az érdemjegyén (5-öst kapott a tegnapi vizsgájára)


Mérete: 7*5 cm

2012. május 9., szerda

My sweet heart

Egy kedves fiatalember kért fel, hogy csináljak egy egyszerű, ámde mutatós nyakláncot barátnőjének az évfordulójukra. Őt és egy hófehér testvérét készítettem. Végül a fehér párja nyerte el a fiatalember tetszését, ő pedig maradt nálam.


A nyaklánc: 50 cm.
A medál: 4* 5,5 cm

Ár: 1.700 Ft



2012. május 1., kedd

Sorsoltam

Köszönöm, hogy ismét ennyien játszottatok velem. 
Pár napja a FB-n megjegyeztem, hogy két nevet fogok sorsolni, és így is történt. Tehát a két szerencsés nyertes, akinek a cetlije a kezembe akadt:

LATINKA és SOÓS CSILLA

Gratulálok!